Previše odjeće u ormaru – kamo s njom?

Previše-odjeće-u-ormaru

Previše odjeće u ormaru – kamo s njom?

Muči vas previše odjeće u ormaru, odnosno višak koji ne nosite godinama, a ne želite ju baciti? Kada pogledate u svoj ormar, sigurno vidite puno odjeće (u mom slučaju i lijepo složene po bojama 🙂

No, kada izvadite prvi red odjeće, iza je drugi red odjeće složen tako da ima svega i to je nešto što stoji već godinama u ormaru. Ne nosite tu odjeću, niti znate što da s njom radite.
Žao vam je baciti, nešto možete i pokloniti ili prodati možda nekome, a druga odjeća koja nema ni takvu opciju prosljeđivanja i dalje stoji, pa prođe još jedna godina, pa još jedna i tako.

Previše odjeće u ormaru – kako riješiti problem? Analizom ormara

Generalno se kaže, ako je nisi nosio godinu dana, ne treba ti. Međutim, godina tako brzo prođe, pa prođe još jedna i tako odjeća stoji i dalje u ormaru jer nam je žao baciti.
Potrebno je napraviti analizu ormara, a ja vam tu uslugu mogu ponuditi i to besplatno.

Kada bismo svi počistili i organizirali svoje ormare i izbacili ono što ne nosimo i što znamo da nećemo nositi, uvidjeli bismo da u ormaru imamo puno, puno previše odjeće, a ipak, čim nešto zatrebamo, odmah jurimo u šoping kupiti nešto novo. Skoro svatko od nas ima više od 50% ormara odjeće koju ne nosi. Zamislite sada da trebate novu haljinu ili suknju ili torbu. S tom idejom u glavi pogledajte u svoj ormar i razmislite da li nešto od stvari koje imate može postati nova suknja ili torba? Možda zvuči preteško za vizualizirati, no međutim, izaberite neku boju, materijal ili uzorak na jakni, suknji, hlačama, nešto što vam se sviđa i voljeli bi vidjeti na nekom drugom predmetu koji bi koristili i prenijeli u neki novi životni ciklus.


Tako je jednostavno. Za sve drugo možete mi se obratiti i u dogovoru i suradnji, stvorit ćemo nešto novo i unikatno, iskoristit ćemo stare postojeće materijale i tako smanjiti otpad, kupovinu i proizvodnju novih materijala i stvorit ćemo za vas osobnu i personaliziranu priču.

Share this post